Εξοπλισμός Catering

VV.F. Avellino

Vigili del Fuoco

Start of work: Luglio 2005
End of work: Ottobre 2005
Customer: C. Provinciale VV.F.

Επιστροφή

Intro

Avellino in 2005, a tender will see contractors for the construction of the kitchen, cafeteria and reception within the command of the fire.

Mission

Kitchen spaces and canteen had already been well-defined by the client and requested by our mere supply and installation.
The real mission for this work was the front desk, we worked on a project idea in the first place and then get to the realization of the entire bench.
The irregular shape and sinuous that defines the space, and the colors chosen that clearly refer to the body of firefighters characterize the station at the entrance of the command.

Γρήγορα; Στείλτε μας το αίτημα σας!




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην ξεχάσετε να εισάγετε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.